perjantai 15. elokuuta 2014

Hauska viikko jalkapallokoulussaKesäloman ensimmäisellä viikolla kesäkuussa yli 100 lasta osallistui FC Wildin perinteiseen jalkapallokouluun. Tämä oli jo 10. kerta, kun FC Wild järjesti jalkapallokoulun Veikkolassa. Lapsilla oli 22 kokenutta valmentajaa, jotka kaikki olivat seuran entisiä junioreita. Mukana valmentamassa oli jopa viisi miesten edustusjoukkueen pelaajaa ja yksi B-poikien pelaaja.

Lapsille oli jalkapallokoulussa paljon mukavaa ohjelmaa klo 9-13. Joka päivälle oli suunniteltu oma teemansa, esimerkiksi yhtenä harjoiteltiin syöttöjä ja toisena haltuunottoja. Lapsille oli myös järjestetty erilaisia kisoja, viestejä ja koordinaatiorata.  Harjoitusten välissä haukattiin joka päivä pientä välipalaa klo 11.

Kuvaaja: Tapio Keränen

Kun kysyin lapsilta, he sanoivat että hauskinta jalkapallokoulussa olivat pelit, joissa joukkueet haastoivat toisiaan. Lisäjännitystä tuli siitä, että joukkueet oli tänä vuonna nimetty jalkapallon MM-kisoihin osallistuneiden maiden mukaan. Jalkapallokoulun viimeisen päivän kohokohtana oli vielä leiriturnaus, jossa ohjaajat pelasivat lapsia vastaan, ja lisäksi edustusjoukkueen pelaajat jakoivat lapsille nimikirjoituksia.

Minun 8-vuotias lapseni osallistui jalkapallokouluun ensimmäistä kertaa. Hän lähti joka aamu hyvin innostuneena harjoituksiin uusi sininen FC Wild pelipaita ja shortsit päällään sekä pallo repussa tapaamaan ystäviä, joita tuli viikon aikana monta uutta. Iltapäivisin sain kuulla paljon selitystä siitä, mitä kunakin päivänä oli tehty ja mitä hassua ohjaajat olivat taas keksineet. Iltaisin pieni pelaaja oli niin väsynyt, että hänet oli hyvin helppo saada nukkumaan.

Tästä videosta näet tunnelmia kesäkuun jalkapallokoulusta.
 
Marja-Liisa Lehtinen, pienen jalkapalloilijan äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti