tiistai 4. helmikuuta 2014

Pienistä puroista syntyy nuorisotyötä eteenpäin vievä virta!


Omia Plussa-pisteitä kerätessä voi tukea samalla FC WILD:in tyttöjen ja poikien toimintaa


FC WILD ry ja Citymarket Nummela jatkavat Plussa-yhteistyötään myös vuonna 2014. Yhteistyö tarkoittaa käytännössä, että omia Plussa-pisteitään kartuttamalla samalla kerää pisteitä myös seuran juniorityölle. K-Plussa-kortin haltija saa itselleen edelleen kaikki K-Plussa-asiakkaan edut, kuten K-Plussa-tarjoukset ja -pisteet, ja samalla karttuu pisteitä myös seuralle.

Vuoden 2013 aikana jo vajaa 100 taloutta aloitti K-Plussa-pisteiden keräämisen seuramme juniorityölle – tule sinäkin mukaan tärkeään hankkeeseen!

Yhteistyösopimus tarkoittaa seurallemme ja sen jäsenille merkittävää etua varainhankintaan. Keskittämällä ostoksiasi Citymarket Nummelaan kerrytät seurallemme Plussa-pisteiden avulla varoja ilman, että joudut luopumaan omista pisteistäsi. Yhteistyö ei ole rajattu seuran jäsentalouksiin, myös seuran ulkopuoliset voivat rekisteröidä Plussa-korttinsa ja näin tukea seuraamme. Esimerkiksi isovanhemmat voivat näin tukea lapsenlapsiensa jalkapalloharrastusta todella helposti.

Jotta seurabonus kertyy FC WILD:ille, sinun tarvitsee vain rekisteröidä Plussa-korttisi!


Seurabonusten kerääminen on helppoa. Rekisteröi Plussa-korttisi kirjautumalla Oma K-Plussaan osoitteessa www.plussa.com. Valitsemalla Omat tiedot -kohdan alta Sponsorointi ja syöttämällä kenttään koodin SP0367, on Citymarket Nummelassa asioidessaan automaattisesti mukana tukemassa FC WILD:in toimintaa. Rekisteröinnin jälkeen Plussa-pisteet kertyvät normaalisti ostosten yhteydessä korttia näyttämällä.
 
Heikki Vahtera
FC WILD ry, johtokunnan jäsen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti