lauantai 14. joulukuuta 2013

Toimihenkilöesittely Raimo Siirilä

Minä olen Raimo Siirilä ja olen toiminut seuran johtokunnassa vuodesta 2009 alkaen. Perheeseeni kuuluvat vaimo Maijan lisäksi lapset Jasmine 10 v., Mika 14 v., Jani 17 v. ja vanhin lapsista, jo aikuinen Sarianne, on töissä Prahassa.

Me ostimme tontin Lamminjärven rannalta vuonna 2000 ja seuraavana vuonna muutimme sinne rakennettuun taloon. Olemme hyvin viihtyneet Veikkolassa, jolla on selkeästi oma identiteettinsä ja Veikkolassa on aistittavissa vielä talkoohenki, joka aikoinaan oli joka kylän ominaisuus.

Kun seurassa alettiin keskustella oman kotikentän saamisesta Veikkolaan, minä olin heti valmis talkoisiin. Onneksi ei tiedetty, miten monta mutkaa sen toteuttamisessa oli. Olisi jäänyt toteuttamatta. Nyt olen erittäin iloinen siitä, että kenttä saatiin aikaan. Vieläkin tulee erityisen hyvä fiilis ja ylpeyden tunne, kun kävelee kentän laidalla. Se rakennettiin todella tarpeeseen!

En ole aiemmin ollut erityisen kiinnostunut jalkapallosta, enkä vieläkään ole montaa futisliigan peliä käynyt katsomassa. Nykyään katselen otteluita telkkarista aika paljonkin. Eniten minua kuitenkin kiinnostaa omien lasten pelaaminen ja heidän peleissä käynkin kannustamassa aina kun vain mahdollista.

Meillä kaikki lapset ovat saaneet jalkapallokipinän. Vanhin tyttäreni ei enää pelaa, mutta kolmessa kotona olevassa lapsessa riittää vielä kuskaamista peleihin. Minusta futisharrastus joukkuelajina kasvattaa sosiaalisia taitoja ja liikunnan merkityksestä nuoren kehitykselle ei voi koskaan korostaa liikaa.

Nuoren seuran kehittäminen on myös mielenkiintoista puuhaa. Tavoitteena on Sinettiseura-status, eli että toiminta on laadukasta ja ohjeistukset kaikilla osa-alueilla ovat kunnossa. Pyrkimys on, että seuran toiminta jatkuu laadukkaana vaikka toimijat seurassa aika ajoin vaihtuvat.

Jalkapallovalmennuksesta kun en tiedä mitään, niin olen johtokunnassa keskittynyt Markkinointi- ja Varainhankintavaliokunnan (MV-valiokunta) vetämiseen. MV-valiokunnan tarkoituksena on kehittää seuran markkinointia eri sidosryhmien suuntaan ja edistää seuran varainhankintaa mitä moninaisin keinoin. Eräs merkittävä varainhankinnan muoto on K-Plussa-yhteistyö Nummelan Citymarketin kanssa. Seura saa jokaisesta K-plussa ostoksesta pienen siivun, joten kannattaa rekisteröidä oma plussa-kortti seuran koodilla tähän toimintaan mukaan. Se ei ole omista plussa eduista pois.

Lopuksi haluan sanoa, että mukaan tarvittaisiin uusia toimijoita tähän junioritoimintaan. Pienikin panos riittää ja kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Seuraavaksi siirrän esittäytymisviestikapulan seuran toiminnassa vahvasti mukana olevalle Seppo Olsbolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti