maanantai 22. huhtikuuta 2013

Toimihenkilöesittely Heikki Vahtera


Olen Heikki Vahtera, 48-vuotias pelaajapojan isä ja viime marraskuussa seuran johtokuntaan valittu 2. varapuheenjohtaja. Elina-vaimon ja P00-joukkueessa pelaavan Henrin lisäksi perheessämme on kaksi täysi-ikäistä tytärtä, Laura ja Leea.

Veikkolalaiseksi vuonna 2004
Muutimme Veikkolaan vuonna 2004 ja jo seuraavasta kesästä eteenpäin jalkapallo on ollut olennainen osa perhettämme pojan kasvavan harrastusinnon myötä. Ennen tuoretta johtokuntajäsenyyttäni en ole aiemmin ollut aktiivisesti mukana seuran toiminnassa. Sekä harjoitus- ja pelikuljetukset että kentän laidalla kannustaminen olivat jalkapallon ominta aluettani pitkän aikaa. Lähdin seuran toimintaan mukaan kun tunsin, että oli tullut aika kantaa omat korret yhteiseen kekoomme. Yritän olla nykyisin mahdollisimman aktiivisesti mukana mm. seuramme markkinointi- ja varainhankintavaliokunnan toiminnassa.

Urheilua pienestä pitäen
Olen lapsesta asti harrastanut urheilua sen monessa eri muodossa. Yleisurheilu täytti nuorena poikana kaiken vapaa-aikani ja ns. mopoikään tultuani vaihtui päälajikseni kotipaikkakunnan Loimaan perinnelaji pesäpallo. Vaikka pesäpalloilun ja jalkapallon urheilulliset yhtymäkohdat eivät suuren suuria olekaan, niin yksi merkittävä yhteinen nimittäjä niillä molemmilla on. Molemmat ovat joukkuelajeja, joissa joukkueen menestymistä auttaa suuresti yhteispeli. Seuramme on nuoresta iästään huolimatta päässyt jo pitkälle ja uskon, että seuran ja sen joukkueiden kehitys myös jatkuu valoisana kun yhteispelin voima pidetään päivittäin mielessä.

Seuraavana vuorossa
Heitän esittäytymisvuoron seuramme energiselle sihteerille, Sari Kangasniemelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti