sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ensivaikutelmia seuratyytyväisyydestä

Aloin koota seuran tyytyväisyyskyselyn vastauksia tarkempaa pohdintaa ja esittelyä varten. Vastauksia saatiin 148. Niiden pohjalta on hyvä ponnistaa. Kiitos kaikille vastanneille.

Otan tähän muutaman päällimmäisen, hyvin irtonaisen oman ajatukseni ennen tarkempaa pohdintaa ja numeroiden yhtenvetoa. Paremmin rakennettu esitys tuloksista saadaan yhdistyksen kevätkokoukseen vajaan kahden viikon kuluttua (torstaina 18.4. klo 19 Veikkolan koulun auditoriossa).

Viestintää kommentoitiin

Ensimmäinen avoin kommentti osui itselleni ja vielä tärkeäksi mainostamaani viestintäteemaan. Lupasin viime joulukuussa kirjoitella vähintään kuukausittain kun ajatuksia ja kerrottavaa syntyy. En ole kirjoittanut vaikka lupasin ja olen siitä pahoillani. Lupaukset on pidettävä, hyvä että huomautetaan ja tällä tekstillä yritän tapani aluksi parantaa.

Numeroiden valossa viestintään ollaan varsin tyytyväisiä. Siksi avoimet kommentit, joita viestinnästä tuli muutama muukin, ovat tosi arvokkaita.

Työtä viestinnän eteen on tehty, viestintäsuunnitelma syntynyt ja kohta netissä. Facebookissa ollaan ja nyt siis blogiyhteisölläkin liikkeellä. Jokainen kommentti on tervetullut ja mielipiteet arvossaan, että saadaan viestit oikein kulkemaan.

Valmennuspäällikkö on tervetullut

Useassa kommentissa kiiteltiin valmennuspäällikön palkkaamista ja valmennukseen panostamista sekä yleisesti että Ekin panosta erityisesti. Eki on ollut hommissa vasta hetken, ja silti saanut nopeasti näkyvää aikaan.

Valmennuslinjan jalkauttaminen on kirjaimellisesti jalkatyötä. Se ottaa aikansa ja vaatii myös joukkueiden valmentajien täysipainoista osallistumista. Linjausten suunnittelu ja edelleen kehittäminen on sekin yhteistyötä, kokemusten jakamista ja keskustelua. Valmennuspäällikön mietteitä asiasta kuultaneen näilläkin palstoilla. Käydään keskustelua, tuetaan Ekiä matkalla ja kehitetään valmennuslinjasta meidän seuran näköinen.

Futiskenttä paransi kesäolosuhteet

Yksi vastaaja oli tyytymätön seuran kesäharjoitusolosuhteisiin täysimittaisen nurmikentän puutteen takia. Neljä ei osannut sanoa, 16 oli jokseenkin tyytyväisiä loput 127 täysin tyytyväisiä. Veikkolan Futiskentän tulo on huomattu. Olen varma, että ensimmäisen täyden harjoittelukauden jälkeen täysin tyytyväisiä on taas enemmän.

Tyytyväisyys talviharjoitusolosuhteisiin vaihteli selvästi enemmän. Matkustaminen ja kustannukset vaikuttavat selvästi. Talviolosuhteiden parantaminen on seuran strategisten tavoitteiden listalla. Luonnonnurmikenttä ei niissä tavoitteissa ole. Olen kumminkin varma, että olosuhteista ei seuran, joukkueiden tai yksittäisten pelaajien kehittyminen vähään aikaan jää kiinni.Kirjoittaja Heikki Lahdensuo on FC WILD:in puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti